Over Nicole

Mijn transformatie verhaal

Het hoogste getal dat ik op de weegschaal zag staan was 112,6 kg. Dit was vlak voordat ik met mijn gezin naar Suriname emigreerde in november 2016. Op dit punt had ik al heel wat afslankpogingen achter de rug. Het leek alsof het bij mij altijd het één of het ander was. Of ik was heel streng op dieet of ik liet alle remmen los. Een middenweg was er nooit.

Ondanks het feit dat ik altijd vastberaden ben geweest om het te winnen van mijn overgewicht, lukte het maar niet. Mijn gedrevenheid en het klein beetje kennis wat ik had over gezond eten bleek niet genoeg te zijn. Ik kon geen maat houden en het lukte mij niet om mijn voedingspatroon blijvend in balans te brengen.

In 2017 belandde ik op een plek in mijn leven dat alles even tegenzat. De gebeurtenissen in mijn leven brachten mij in een zware depressie en uiteindelijk in een keiharde confrontatie met mijzelf. Deze zware periode in mijn leven werd uiteindelijk de grote “trigger” van mijn eigen weightloss journey. Ik verlangde naar transformatie met alles wat ik in mij had en niets was mij teveel om dit te bereiken. Deze energie had ik achteraf nodig om mijn proces op gang te brengen.

1 november 2017 startte ik mijn weightloss journey, waarin ik uiteindelijk bijna 40 kg kwijtraakte. Tijdens deze maanden heb ik zo ontzettend veel geleerd en ben ik het proces steeds meer gaan waarderen. Zonder dit proces zou ik nooit tot zo een bijzonder transformatie zijn gekomen, zowel fysiek als mentaal. Ik zal voor altijd dankbaar blijven voor deze ervaring en alle inzichten die het mij heeft gebracht. Niet alleen mijn gewicht, maar ook mijn mentaliteit is veranderd.

Je kunt je goed voorstellen dat meer dan 30 kg gewichtsverlies niet onopgemerkt blijft. Na mijn eigen weightloss succes, werd ik steeds vaker benaderd door anderen om mijn ervaring en inzichten met hun te delen. Dit deed ik dan ook met veel liefde en ik kon al snel opmerken dat ik mensen echt aan het helpen was hiermee. Nadat ik de opleiding tot voedingsdeskundige heb afgerond, besloot ik dat ik mij wilde gaan inzetten om mijn overwinning met nog meer mensen te kunnen delen.

Ik doe dit met heel veel liefde en passie en samen met jou werk ik graag aan jouw transformatie verhaal.

jouw weightloss coach,

Nicole Groenhart
Ja ik wil beginnenMeer info
Jouw personal coach

Nicole Groenhart

Prakseri weightloss coaching is oprechte, begripvolle en vooral effectieve coaching op het gebied van gewichtsverlies.

Na het intakegesprek en een grondige analyse van uw huidige voedingstoestand, zullen we samen een traject samenstellen om uw succes te garanderen.

Terwijl je de kilo’s kwijtraakt met behulp van je persoonlijke voedingsplan, werk je aan een heel nieuw eet en leefpatroon. Samen met je coach zorg je er op deze manier voor, dat al het succes dat je behaalt tijdens het coachingstraject blijvend is.